Post by brokcantahurwa on Feb 5, 2022 12:54:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supermarket Mania Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas neribotas brangakmenių ▞▞▞
▞▞▞ Supermarket Mania Journey 2022 version ▞▞▞
Man patinka šio žaidimo kompiuterio versija. Tačiau ši mobilioji versija yra tokia lėta, kad baigiu visą lygį. Jis užsitęsęs, todėl suprantu, kodėl žmonės skundžiasi tokiais mažais brangakmeniais. Lygiams užbaigti reikia tiek ilgai, o žaidimas suteikia tik tiek brangakmenių vienam lygiui. Tai nėra verta, todėl aš žaidžiu kompiuteriu. Tačiau jie iš manęs gavo gerus 10 USD.
neatsisiųskite. dirbate, kad pasiektumėte tikslus arba perkate daiktus, pvz., apsaugą ar kasininkus, kad žaidimas būtų įdomus, ir jie atima tai, ką įsigijote visais lygmenimis. tada jie siūlo jums „pasiūlymus“, kad priverstų nusipirkti daugiau. jei neperkate, žaidimo laimėti tampa neįmanoma... net jei grįšite į 1 ar 2 lygį... nelaimėsite. jie nori tavo pinigų. be to, tai įdomus ir akivaizdžiai priklausomybę sukeliantis žaidimas. atsiprašau, bet aš jį ištrinu!
Man patinka šis žaidimas, tai puikus laiko žudikas... bet kartais jis verčia jus išleisti savo deimantą ir negalite judėti toliau. Kitu atveju tai puikus žaidimas be streso
Man patiko žaidimas, bet yra tik 17 lygių, kuriuos išvaliau per dvi dienas...turėtų būti daugiau lygių, kad būtų įdomesnis
Supermarket Mania : le périple Stratégie vsmz
žaidimas yra gražus, bet kai baigiate iššūkį, uždirbate šiek tiek pinigų, kad patobulintumėte prekes prekybos centre. lėtas
Man patinka žaidimas. Tiesiog norėtųsi, kad jis būtų greitesnis ir kartais tenka ilgai laukti tarp klientų
Man patinka žaidimas, bet pagrindinė problema yra ta, kad jūs įdėjote deimantus į atnaujinimą, o deimantus nėra taip lengva turėti, o kazino yra kaip pragaras ir kai jūs turite žaisti 4 kartus per lygį ir gauti tik 6 deimantus, o atnaujinime norite 50 Žaisdamas tiek daug žaidimo žmogus nusivilia
Puikus žaidimas Tačiau beveik visi nori deimantų, tačiau juos taip sunku gauti, o tai, kad atidarius naują parduotuvę turite atnaujinti, yra toks sudėtingas, nes reikia daug deimantų ir pinigų net ir premijų lygiams
Supermarket Mania 旅程 策略 lzi
Tai puikus žaidimas ir man patinka laipsniškas sudėtingumo didėjimas, BET kodėl taip sunku gauti deimantų? Taip apmaudu, kad prarandi daiktus, kuriuos pirkai naudodami deimantus, pavyzdžiui, kasą, kai eini pro naujus vartus. Dėl to daugiau nežaisiu šio žaidimo. PSA: Negaiškite laiko žaisdami šį žaidimą. 🙃
Žaidimas yra labai įdomus, tačiau pirkti visas tas monetas apsaugai, kai neturi pakankamai ir vis pralaimi žaidimą, labai nuvilia. Mane supykdė ir dabar ketinu ištrinti žaidimą.
3 iš 5 žvaigždučių, nes kuo daugiau naujovinimo jums reikia pinigų IR deimantų. Jei gautume gal daugiau deimantų apdovanojimų, įvertintume 5. Puikus žaidimas Beje.
Žaidime tam tikri brangakmeniai pripranta greičiau nei anksčiau. Nepakanka laiko papildyti pagrindines lentynas, kurių tikisi klientai. Galų gale įstringate ties mini lygiais ir vėl turite pradėti iš naujo. Senesnė versija buvo daug geresnė, palyginti su naujausia versija.
Tai gerai, bet ar tikrai turite pašalinti Wendy kasininkę? Ji visada buvo ten nuo supermarket manijos pc kodel jos neįtraukei? Grąžinkite ją atgal, tada viskas bus lengviau valdoma
Prisimenu šį žaidimą, nes aš visada žaidžiu šį žaidimą savo seserų telefone, kai tomis dienomis neturiu telefono, prisimenu šį žaidimą ir ieškau tiesiog „prekybos centras“, peržiūriu kiekvieną žaidimą ir pagaliau radau žaidimą Aš ieškau ir esu labai laimingas, kad radau šį žaidimą, kol negaliu žaisti taip gerai, nes mano sesuo nežino, kad atsisiunčiau žaidimus į savo telefoną, bet aš tiesiog slepiu šį žaidimą, nes nenoriu paleisti iš naujo ir dabar galiu žaisti gerai, nes aš dabar turiu savo telefoną ir esu tokia laiminga
Nuobodu. Ir žmonės vaikšto taip lėtai, ir jūs tikitės, kad mes tiesiog žiūrėsime į ekraną ir stebėsime, kaip lėti žmonės vėl ir vėl sukasi. Tai nerekomenduojama
puikiai puiku
Iš pradžių man patiko. Tai tikrai puikus žaidimas, puikiai išvystytas. Pradiniai lygiai arba „dienos“ yra sudėtingi ir linksmi. Tačiau kadangi reikalingi atnaujinimai reikalauja tiek daug deimantų ir neįmanoma uždirbti pakankamai greitai, kaip jums reikia, turite išleisti daug tikrų pinigų, kad nusipirktumėte tuos deimantus, kad galėtumėte toliau tobulėti. Esu pasiruošęs išleisti šiek tiek pinigų, bet nemanau, kad suma, kurią reikia išleisti šiame žaidime, yra to verta. Pats žaidimas yra puikus.
Per sunku užsidirbti deimantų. Taip pat per daug teksto ir netvarkos ekrane. Priverčia mane dar kartą pagalvoti, ar kitą dieną turėčiau grįžti žaisti.
Šis žaidimas yra geras, bet atnaujinimo kaina yra aukšta, o pardavimo kaina yra maža, ir jūs vėl žaidžiate 1 lygyje 4, nes laimite medalį, bet manau, kad tai yra geras žaidimas vaikams. Labas, patinka žaidimas kaip jos parduotuvė, bet šio žaidimo prizas yra per didelis ir deimantas ir daugiau lygis yra gerai, bet man patinka šis žaidimas yra toks įdomus, kad skiriu jam 2 žvaigždutes savo patirtį
kodlai neačinsiučie patrakau
sukelia priklausomybę, nuostabu, norėčiau, kad nebūtų taip brangu už mažą deimantų kiekį. be to, aš myliu šį žaidimą!!
Atnaujinimai yra juokingai dideli, ypač su deimantais. O pakeisti atnaujinimo kainą iš lygio į lygį yra apgaulė. Kasos kaina pasikeitė nuo 35 iki 75. Turiu visas PC versijas, bet tai neapsimoka. Be to, žaisti tiek kartų tame pačiame lygyje, norint pasiekti sidabrą ir auksą, labai nuobodu, 3 kartus ir būtų buvę daugiau nei pakankamai. Gaila, nes man labai patiko kompiuteriniai žaidimai.
Labai patiko šis žaidimas, bet peržengus pirmuosius vartus beveik neįmanoma užbaigti lygių neišleidus savo pinigų perkant deimantą
Pats žaidimas yra įdomus ir linksmas. Tai paprasta ir lengva žaisti. Tačiau jūs niekada nepatiriate kiekvieno lygio, nes brangakmenių kaina yra tokia didelė. Išleidau apie 30 USD brangakmenių pirkimui ir tai paveikė žaidimą. Dėl šios priežasties aš nusivyliau ir nustojau žaisti.
Labai geras zaidimas
Žaidimas smagus ngl. Tačiau norint atnaujinti, reikia daug brangakmenių. Netgi neprieštaraučiau, bet kaskart ir apsaugos darbuotoją vis iš naujo nustatydavo, kai eini į naują vietą, ir tai juokinga. Taigi imma pašalinti.
Man labai patinka šis žaidimas. Man patinka jo daromas spaudimas. Tai nėra nesąžininga, o personažas nėra per lėtas, jūs tai padarėte taip, kad jis būtų teisingas. Ačiū, aš myliu šį žaidimą
Manau, kad pasiliksiu prie senosios versijos!! Nekenčiu, kaip šie žaidimai dabar prašo jūsų nusipirkti brangakmenių, kad galėtumėte žaisti!
Puikus žaidimas, tik bėda ta, kad kiekvieno daikto kaina yra labai didelė, ir jie turi sumažinti žaidimų skaičių, kad pasiektų auksą...
Viską dariau teisingai per lygius, neliko piktų klientų, kreipiausi į kiekvieną klientą. Vis tiek neužteko per dieną, kad gautumėte 6 deimantus šiam lygiui. Nebent norite nusipirkti papildomų padidinimų, kad pasiektumėte lygius ir gautumėte deimantų. Neįdiegti. Tai smagu, kol turėsite išleisti pinigus, kad pasiektumėte kitą lygį. Turiu savo situacijos ekrano kopiją, bet ji neleis man jos paskelbti.
Kol kas ši programa yra tokia gera, nes kai man nuobodu, aš visada žaidžiu šį žaidimą, bet turiu problemų, kai mano širdis baigia, aš negaliu vėl žaisti, todėl visada vėl panaudojau deimantą savo širdžiai.
Žaidimas įdomus, bet aš jo nebesuprantu. Įkelti naują lygį yra problema, uždirbti brangakmenį taip pat yra problema, kad atnaujinimo sistema pavargau nuo žaidimo
Žaidimas yra įdomus, bet jūs negalite žaisti be interneto. Jie turi tai padaryti, kad kai kurie žmonės galėtų žaisti be interneto
Tai laiko žudikas ir galite užbaigti žaidimą nieko nepirkdami. Nežinau ar yra skelbimų, nes niekada jų neturėjau.
Visada atsisiųskite šį žaidimą į kiekvieną įrenginį! Pinigai tikrai turi būti išleisti norint gauti deimantų atnaujinimui. Išskyrus tai, jūs kaupsite juos visiškai per lėtai.
ši programa yra tokia šauni. Kai pamačiau šią programą pagal rekomendaciją, prisiminiau, kai buvau vaikas. nes kai buvau vaikas (darželis ar pradinė mokykla), mėgau tai žaisti savo šeimos iPad arba mamos mobiliajame telefone. Dabar aš moku vidurinės mokyklos 2 klasę. Man labai patinka ši programa ♡
Žaidimas yra smagus, bet jūs NIEKADA nelaimite deimantų prie lošimo automatų. Turėjau tiek daug monetų, kad galėjau žaisti automatą visą pusvalandį!! JOKIŲ deimantų. Be to, jums reikia TIEK daug, kad galėtumėte atnaujinti parduotuves ir iš tikrųjų mėgautis žaidimu kiekviename mieste. Jūs neišlaikote savo atnaujinimų. Kainuoja per daug pinigų už mažus deimantus, kuriuos gaunate ir pakartoti. Mylėk žaidimą. Kaina neapsimoka toliau žaisti.
Tai įdomus žaidimas, kuriame tikrai nėra jokių problemų. Vienas dalykas man nepatinka, kad visi geri darbuotojai, kuriuos galite nusipirkti, kad padėtų jums žaisti, yra „Dimonds“ ir nėra lengva gauti „Dimonds“.
Tai įdomus žaidimas, tačiau beveik neįmanoma gauti brangakmenių, kurių jums reikia atnaujinimui, neišleidžiant pinigų. Tikėdamasis laimėti brangakmenių, jis turėjo patekti į kazino daugiau nei 500 kartų. Neatsileido ant jokių brangakmenių. Net ne kartą per 500 sukimų. Atnaujinimas: ką tik išleido papildomus 200 000 monetų kazino, tikėdamasis laimėti bet kokį brangakmenių kiekį. Nelaimėjo nė vieno. 0 brangakmenių. Be to, aš ką tik sužinojau, kad toliau įžengus į žaidimą, brangakmeniai brangsta. Daugiau nebežaisiu.
Šis žaidimas yra puikus, bet pasiekus 20 lygį darosi sunku išlaikyti viską užpildytą ir tuo pačiu metu išlaikyti visus laimingus... tai taip sunku... 🤔🤦🏿♀️
DRAGON VILLAGE -city sim mania ማስመሰል kel
Negaliu padidinti įvertinimo žvaigždutėmis dėl kūrėjo trumparegystės. Žaidimas tampa gana varginantis, bandydamas gauti pakankamai brangakmenių atnaujinimui.
Kai nusipirkau parduotuvės atnaujinimus, kodėl jų nėra visuose tos parduotuvės lygiuose? Sargas, vežimėlis, dekoras, nieko nelieka. Kokia tada atnaujinimų prasmė – tik tokiam lygiui? Tai kur tada kelionė? Nelinksma.