Post by brokcantahurwa on Feb 5, 2022 13:00:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú kulcsot csal meg ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Nem is tudok játszani a játékkal, mert véletlenszerűen bemeneti késleltetést csinál, és nem fogod megjavítani. A játék beállításaitól kezdve az eltávolításig és újratelepítésig mindent megpróbáltam hibaelhárítással.
Geometry Dash Lite Arked jxs
A szintek rendben vannak, vannak még nagyon klasszak is, de 2 dolog. Egy, nagyon nem reagál, megérintem, nem történik semmi, tartom, kétszer ugrik és megáll (megjegyzés: nincs repedés vagy sérülés a telefonomon). Másodszor, egy szint közepén játszom, és a játék önmagában megáll, hogy a legapróbb hirdetéseket is megmutassa, és minden alkalommal összezavar. Szinte nincsenek videohirdetések, de sokkal szívesebben választanám azokat, mint azokat, amelyek szó szerint szüneteltetik a játékot játék közben.
Geometry Dash Lite Žaid. automat. vxp
Geometry Dash Lite Arkādes spēles mhw
Geometry Dash Lite Παιχνίδια arcade rzuq
Geometry Dash Lite – Alkalmazások a Google Playen
A jóèdes kurva annyát aki kitálálta eszt a szar rage gémet
A játék összességében jó, de a gyakorlat és az ellenőrző pontok borzalmasak. Olyan helyekre költenek, amelyek lehetetlenek. Ez egy jó játék, csak nem a gyakorló mód
Szejjel vag az ideg de ha belejovok kenyem neki
Ez egy nagyon jó játék! Régebben állandóan játszottam vele, de most, amikor megpróbálok ugrani, semmi sem történik. nagyon felkavaró, mert régen szerettem ezt a játékot. Ha bármelyik geometriai dash fejlesztője meg tudná javítani, akkor határozottan ajánlom ezt az alkalmazást, mert nagyon szórakoztató, de ha nem tudsz ugrani, az csak dühöt kelt!
Fizikus szpinör
ANDROIDRA! internetrol toltottem le INGYEN a fizetus TELJES verziót!! (Samsung galaxy S4 mini)
Ez a legrosszabb játék, amivel valaha játszottam, annyira feldühített, hogy átdobtam a telefonomat a szobán, mert néha ez a játék nem reagál, vagy egyszerűen csak csinál olyan dolgokat, mint például véletlenszerűen repül vagy ugrál, ha ez megoldódik. többet fogok játszani ezzel, és a hirdetések HÜLYEKEK, minden alkalommal megkapom őket, amikor meghalok, nyerek egy pályát, próbálkozz egy másik pályával, és a legelején ez egy gigantikus átverés, soha többé nem fogok játszani ezzel a játékkal!
Geometry Dash Lite Arked jxs
Imádom ezt a játékot, és nyugodtabb az elméd, még akkor is megnyugtat, ha szomorú vagy, és sztároknak adok, mert korlátlan számú hirdetés van benne, de nagyszerű, ha offline vagy. Bárcsak a játék szolgáltatója el tudja távolítani a hirdetéseket kérem
Nagyon jó!!Aki nem ragel ki annak nagyon ajánlom😅.A győzelem igazi sikerélmény és ha megtanulsz játszani nagyon élvezhető lesz.😁
Nagyon jó játék és nyilvánvalóan nagyon addiktív, akárhányszor játszod is, még mindig izgalmas. Ajánlom a telepítést 😆👌 remekmű.
Ez nagyon jo játék
Download game FastSnake APK latest version
Mobile C64 APK.3 - Androidos ...
Ez a játék nagyon szórakoztató és addiktív, és az egyetlen probléma az, hogy milyen könnyű néha felhagyni vele, de ez személyes probléma is.
Tök jó
Beam Dash APK - Legújabb Verzió 1.0.0 - Android Apps Games
Idegesítő!
Xd
nekem tök *oké*
Geometry Dash APK (Lite) PC-s Windows 10 és Mac ingyenes ...
Tetszik, de szeretem a démon szinteket a teljes verzióban, ha ezt hozzáadnák, 10/10-et adnék rá, mint a teljes verzióra
Imádom ezt a játékot már évek óta játszom de nem lehet meg unni nagyon jó De Látom sokan szidják ezt a játékot mert felidegesitete őket és ez alapján irtak véleményt de most ennek mi értelme meg hogy nem ugrik 100 000 forintos telefonon baski akor minek játszol ember 70 000 forintosom van és tökéletesen működik rajta szeri nézd meg a telefonod véleményem, hogy írsz amugy ki a hülye aki felidegesiteti magát egy miatt, és ezek után véleményt ir enyi hülyét egy helyen
Hát nem a legjobb játék!
lmao ne pazarolja a pénzét a teljes verzióra, mert az X-lépés után csak pixel-tökéletes ugrások, észbontó színek és a bs-ek tisztességes választéka áll rendelkezésre. ez a játék nagyon szórakoztató, de ahogy mondtam, mazohistának kell lennie ahhoz, hogy túllépjen az X-step és a *talán* rendetlenség funkción. Az ugrások gyakran nem regisztrálnak, van egy pufferrendszer, amely rosszabb, mint a Super Smash Bros. Ultimate, és az összes vezérlő olyan finom, hogy azt hiszem, minden csak a szerencsén múlik.
Nagyon Jó játék WiFi nélkül is lehet játszani ❤️👏💪
Ninja warrior: legend of adventure games Adventure ccm
Nagyon lassú reagálás az érintésekre, bár van egy zászlóshajóm és 120 Hz-es képernyőm még mindig nagyon későn reagálok
Jó móka, de megvenném a teljes verziót. A full ver számtalan szempontból jobb
Ez a játék az egyik kedvencem, amivel időt ütök. Tetszik, ahogy most még több szintet adtak hozzá. Emlékszem, amikor ebben az alkalmazásban csak a Stereo Madness to Jumper volt, de most több.
Nagyon szórakoztató mobil játék kevés hirdetéssel. 10/10 nincs mit kritizálni őszintén. Csak egy jó mobiljáték nagyszerű zenével
﷼¤₪៛฿Ωฯθ
Szeretem a geo-dash-t, de jobb, ha fizetsz egy kicsit, és veszel egy nem-lite verziót. készíthetsz saját lvl-ket és feltöltheted őket, ÉS van több szint a non-lite-ban. (imádom a kézfejet)
Nagyon jó játék ajanlolm
Ez jó, de ha a szünetszakaszt a bal oldalra tetted, akkor könnyebb lesz, mert a kezem mindig megnyomja, még akkor is baleset volt, amikor a telefonommal játszom, és elveszít, ezért kérlek javítsd ki az összes geometriai kötőjelet. ?
De az alkalmazás elég nehéz,és idegesítő!de egyebként jó!ha elég jó az idegzeted én csak akkor ajánlanám!😃
Négy csillagot adok neki, mert jó játék, nagyon érdekes és vonzó. Amikor ezt a játékot játszod, nagyon függővé válsz, és állandóan úgy érzed, hogy ezt játszod. Az egyetlen probléma az, hogy túl sok a hirdetés. Ha egy kísérletet maximum 8 vagy 9 alkalommal játszol, akkor jönnek a hirdetések, és nem csak egy, hanem kettő vagy három. Ha nincsenek hirdetések, ez egy zseniális játék, és 5 csillagot adtam volna rá, de a hirdetések miatt 4/5-öt adok rá. Akkor is játszani kell ezzel a látványos játékkal.😃😃
Minden alkalommal, amikor ugrok, meghalok, megállás nélkül ugrok, és még mindig meghalok, javítsatok ki
Túlságosan feldühítenek a hirdetések ebben a játékban. Nem szabad legálisnak lenniük. Ma a legjobb barátnőm geometria dash-t játszott a telefonján, és hirtelen a legzavaróbb, úgynevezett "legnyugtatóbb és legkielégítőbb játék" elé állítottak. Szörnyű volt, pattanásos lábjáték volt, és még soha nem zavart ennyire. Miért kérded, hogy ez ne legyen legális? A barátomnak tripofóbiája van. Ettől elsírta magát, és pánikrohamot kapott. Dühös vagyok emiatt. Kérlek vedd le!