Post by brokcantahurwa on Feb 5, 2022 13:10:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatu ressursside häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
See mäng ei ole hea see pole parem suurem osa asjast on lukus 1 mäng on 98 mb see on parem kui see ära laadi seda mängu alla, sest see pole hea, ma proovin 98 mb mängu, mis on parem kui see, sest selle asjad ei ole lukus
1 tärn, sest mängu laadimine on üliaeglane
Järgmine dokument Microsoft Wordi allahindlus igal ajahetkel, mil kuulsin, et kavatsete, peab sama juhtuma ka tulevikus
असली केक मेकर 3D असल की नकल वाले गेम ogsv
Tere! Mulle meeldib see mäng. Aitäh Coco selle valmistamise eest. Mulle meeldivad need maitsvad koogid. KUID SMUUTISE TASE ON LUKUS. Annan 5 tärni, kui avate selle ka kõigile teistele. Ma tahan smuutisid teha paluneeeee.😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 Aga mulle meeldib see ja see on mu kolmas lemmikmäng. Mulle meeldib see ja jätka samas vaimus Coco. Avage muud tasemed, palun, kutsika silmad.😮👩
Päris koogivalmistaja 3D – küpsetamine, kujundamine ja kaunistamine on suurepärane. Üldiselt annan sellele mängule 4,8 tärni. Vinge ! Ma armastan tõelist 3D-koogitegijat – küpseta, kujunda ja kaunista. 👍 Real Cake Maker 3D – küpsetamine, kujundamine ja kaunistamine Mängu plussid: 💖Väga loominguline 💖Hea mängukunstikujundus 💖Vägevad mänguideed 💖Tüdrukutele 💖Rikas mängusisu poolest.
See on loll rakendus, kui see laadib 100 protsenti, hüppab see 4 protsendini, nii et mis selle rakendusega lahti on, kuid praegu ei installi seda keegi😠
Real Cake Maker 3D Bakery Mô phỏng rcem
Hea aga ka. PALJU KUULUTUSI See peatus. millal. ma mängisin
See on hea mäng lõbutsemiseks, kuid ikka ja jälle peame tegema sama kooki, kuid see on tore mäng
Ärge kiusake avama täisversiooni, sest 10 dollari eest on see tohutult ülehinnatud, selle eest, mida saate, on see täiesti mahavõetud, väga halb väärtus ja raha raiskamine, millest ma kahetsen. Väga pettumus ja "sünnipäevakook" näitas, et nad ei oska isegi sünnipäeva õigesti kirjutada, haletsusväärne näide lastele. Tasuta mängitav demo on üsna piisav.
Mängu nimi on päris koogitegija 3d aga siin on 3d kook lukus.....😕😣ja see mäng oli väga huvitav ja funnnnn😀
See mäng on väga huvitav 🥰
see mäng on hea, saame teha kooke ja koogikesi, teised on lukus suurepärane mäng
Real Cake Maker 3D Bakery Симулационни zjj
Selles mängus on asjad lukus. Ma arvan, et see on minu jaoks suur probleem ja pettumust valmistav hetk mitte ainult minu jaoks, vaid see kehtib kõigile. Nii et see on minu ülim palve mänguõpetajale, palun võtke selle vastu midagi. Olen 12-aastane tüdruk ja muidu on see hea mäng mitte nii hea natuke see on hea
Üksused on lukus, nad peaksid kõigis mängudes meeles pidama, et need ei lukusta esemeid kõigis mängudes või peaksime selliselt üle vaatama ainult koha, kus mängudes raha eest esemete lukustamine lõpetatakse👎👎👎👎👎👎
need mängud on samuti liiga head, kuid mu telefon hangub, palun andke mulle lahendus. Ja ma eemaldasin need mängud.
Kolm tärni on Mark es kohe, kui rakendus minu telefoni installitakse
Real Cake Maker 3D Bakery Simulyatorlar fkf
See on tore mäng. Ma tõesti naudin seda mängides palju. Kuid ainus probleem on see, et mõned olulised asjad on lukus. Palun vaata seda🙂
See rakendus on lõbus. Miks ma andsin sellele 3 tärni, on liiga palju asju lukus ja liiga palju reklaame ja nii palju kooki pole, mida küpsetada, nii et vahel läheb natuke igavaks🤨😑😕😟☹☹☹
Super mängu probleem installida rohkem tunde saab
Mu nooremad õed laadisid selle alla täna hommikul ja nad on mänginud hommikust saati, kui ma telefoni järele läksin, see oli kaklus, ma proovisin. Ma teadsin, miks nad ei tahtnud mulle telefoni anda, sest mäng tekitas mind eriti siis, kui võitsin mängu. vaidlustage see huvitav rakendus, kuigi see laaditi alla täna, annan viie tärni hinde.
Real Cake Maker 3D Bakery Simulation ukob
tere, see on suurepärane, kuid üks probleem on see, et me ei saa rohkem asju, nagu suur kook ja nii palju reklaame, kuid mulle meeldib see mäng, aga mis saab uuest osast 2, kui me osa saame
Selle mängu paljud seadmed on $ eest lukus ja kui ma seda mängu mängin, on $ eest palju reklaame, nii et see mäng ei meeldi inimestele 🙄aga see on hea kui süüa teha
See on ilus mäng, kuid seal on mõned ilusad asjad, mis on lukustatud, nii et olen andnud 3 tärni 🌟
Väga virdemäng, mida ma olen kunagi näinud, ma ei pane ka ühte tähte, aga ma tahan taaselustada, nii et andsin ainult ühe tärni, muidu ma ei anna tähte väga halvim
See on väga imeline mäng... Kuid midagi on lukus, nii et kui need avavad, on mäng hämmastav..........
Väga tore mäng mulle meeldib mäng, sest sellel mängul on funktsioon, mis jäädvustab meist pildi meie koogis, mis on üks fantastiline funktsioon ❤ sellel pole tõrkeid, mis on väga tore, ma soovitan inimestel see mäng alla laadida, see on minu arvates suurepärane mäng tegelikult mind ei huvita rewive, kuid see mäng avaldab mulle suurimat muljet mulle meeldib see mäng väga-väga väga
Ma armastan seda mängu, see on parim mäng maailmas, kui seal oleks sada tähte, ma hindan veelgi rohkem, ma pole kunagi sellist mängu näinud maailmas PARIM MÄNG EVER.Laadige alla, te naudite seda, ma luban teile seda.
Annan sellele 3 tärni hinnangu, sest paljud asjad on suletud. seega peame avamise eest maksma teatud summa. nagu üle 500 täispaketi puhul. nii et kui soovite proovida, siis saate. Ma ei sunni teid installima.
See on hea mäng, kuid see võimaldab teha ainult valitud arvu asju, mida ma vihkan, nii et palun proovige seda asja parandada ja tänan teid
Ootan nii kaua, 5 minutit hiljem. Ikka laaditakse, see mäng on nõme.
Checkers بورڈ zxkx
See mäng on väga hea, aga ma olen seda mängu palju mänginud, ainult olen teinud koogikesi ja sünnipäevatorte ja nagu pulmatort on lukus, palun öelge mulle, kuidas seda avada
See on ebaaus mäng. See on lastele tore, kuid see on lõks ja küsib kogu aeg raha. Mängus, mida mängivad lapsed!!!! See peaks olema seaduse ja Google'i poolt keelatud!
Olen seda mängu mänginud pikka aega, kuid nüüd tundub see vähe huvitav, sest igat tüüpi kookidesse mahub ainult ühte tüüpi kujundus🍰. Lisada tuleks ka sõõrikud🍩, šokolaadipirukas🥧, kreemjas tainas ja ka magus pitsa🍕. Kuigi olen jaganud ainult oma kogemust, ärge pange pahaks. See mäng on ka geniaalne mäng. Seega hindasin nelja⭐⭐⭐⭐tärniga.
Põhjus, miks ma annan sellele kolm tärni, on see, et allalaadimine võtab igaviku, pidin ootama 5 tundi, enne kui see alla laadida sai
Kena mäng, kuid mõned funktsioonid on lukus ja need ei avanenud ilma raha maksmata
Ma armastan seda asja, see mäng paneb mind õppima kokkamist ja mul pole kunagi sellist mängu olnud, ma armastan seda nii väga, et ma suren selle eest, väljendab mind nii väga, ma lihtsalt armastan seda mängu, ma ei lülita seda kunagi välja kuula, et õppida toiduvalmistamise kohta, et saaksin oma emale süüa teha nii aitab see mäng mind tänan, naine ja inimesed WiFi loomise ja selle leiutamise eest. See on parim asi, mis maailmaga juhtunud. Midagi sellist ei saa kunagi lõppeda ma armastan sina
Mulle lihtsalt meeldib seda mängu mängida, ilma reklaamidega võitlemiseta, kuid ainus probleem on see, et midagi pole lukus, palun avage need
See oli tore, aga ma ei saa aru, millist hääletamist nad teevad, see oli ikkagi suurepärane
Liiga palju lisab ja peaaegu kõik on lukus. Lihtsalt natuke liiga aeglane🐢🐌😕
Palun kustutage see valik, sest ma olen laps Mu ema ei andnud raha kõigi nende jookide avamiseks, nii et palun muutke 🙏🙏
Real Cake Maker 3D Bakery Simulacijske igre zrmc
See mäng on nii hea, aga tellimus on loom, miks see meeldib mulle see meeldib, aga miks plsss ütle, miks me vajame naist ok, aga see on minu jaoks ok 😄😄😃
See on suurepärane mäng. Saate värvida. Nende jaoks on ka kaaslane koht. Saate hääletada ka teiste inimeste poolt.
See mäng on jama. Kui see on mõeldud 2 aastastele, siis oleks hea, aga ei. See on nõme. Loobu imikutest
Parim rakendus, mida ma kunagi näinud olen, see on väga hea, kuid teised poed on lukus ja me vajame selle jaoks raha, nii et annan 4 tärni, jätkake samaga
See on tore, kuid mul oli normaalne tase, kuid see ei viinud mind tipptasemele ja ma teen nii palju kooke, siis olin ka normaalsel tasemel. Nii et ma annan 2 tärni.