Post by brokcantahurwa on Feb 5, 2022 13:16:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Surgeon Simulator Doctor Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Surgeon Simulator Doctor Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Surgeon Simulator Doctor Games 2022 version ▞▞▞
Labai geras ir juokingas žaidimas, kurį kiekvienas turėtų atsisiųsti, kad juo džiaugtųsi. Oho!
Puikus chirurginis žaidimas, labai lavinantis medicinos tašką. Šiame nuostabiame gydytojo žaidime išbandžiau įvairias operacijas. Puikus darbas, kūrėjas pakelia nykštį
외과 의사 시뮬레이터 의사 게임: 오프라인 게임 롤플레잉 dyi
Tai puikus žaidimas, bet jis tiesiog daro tuos pačius 6 ar 7 dalykus vėl ir vėl, tik skirtingiems žmonėms
Tiek daug skelbimų... Atsisiuntėme norėdami žaisti, o ne žiūrėti reklamą. Reklamos galime tik televizijoje vėl kodėl mums reikia tai parsisiųsti 😠😠😠😠
Smagu, kol baigi visus lygius ir neturi ką veikti
Tai geras žaidimas, tačiau jame yra DAUG skelbimų ~ neprisijungus
Šis žaidimas yra gerai. ......resun yra todėl, kad šio žaidimo lygiai yra paprasti ir labai maži
Labai blogas žaidimas. Per daug skelbimų ir nėra mokymosi dalykų. Viskas nurodo programos gairėse, todėl jis nuobodus.
Surgeon Simulator Doctor Games Vaidmenų žaid. jwse
Žaidimas geras. Tačiau per daug skelbimų ir tai erzina kiekvieną kartą, kai peržengiate lygį, skelbimai rodomi
Surgeon Simulator Doctor Games Vaidmenų žaid. jwse
Žaidimas yra nuostabus, bet reklamos yra per daug n der lygio nepakanka
Ligoninės žaidimas yra labai gražus. Muzika yra nuobodi ir po kurio laiko turiu išjungti garsą
Šis žaidimas pats blogiausias😣. Lyg vaikiškas žaidimas.toks kvailas žaidimas...Džiaukis, kad bent žvaigždutę padovanojau 😡😡😠
Galbūt tai tik mano įrenginys, nežinau, bet šis žaidimas nerodo įrankių ir tik perkelia daiktus. Be to, tai šiek tiek per konkretu, aš padėjau įtraukiklį ant dėklo ir jis vis grįždavo ten, kur buvo, kol padėjau tiksliai ten, kur jie norėjo, kad jį padėtų.
Labai prastas žaidimas
врачи симуляторы:игры хирургии Ролевые sxp
Pradžioje man patiko šis žaidimas, bet... kai žaidžiau dar kartą (šiandien, nes vakar nežaidžiau šio žaidimo), jaučiuosi nuobodu... o tada, kai atrakinau naują pacientą, jų lygis yra toks pat ?? !!!tai yra priežastis, kodėl man nuobodu žaisdamas. Tai geras žaidimas.
Tai buvo įdomus žaidimas, bet kaip kažkas įvertino, kad pirmiausia turėtų būti nosies operacija, o paskui širdis, taigi tai yra žaidimas ir jis skirtas tik mūsų malonumui, todėl nėra privaloma, kad operacija žaidime būtų atliekama seka. ,Jų yra tam tikri lygiai Nuotraukose buvo parodyta, kad valdymas ranka taip pat yra jų, bet kai žaidžiau žaidimą ranka neveikė 🤔 Ir daug skelbimų buvo jų, todėl esu nusivylęs, todėl dabar pašalinsiu šį žaidimą 🤨
Deja, už kiekvieną 30 žaidimo sekundžių yra 15–20 sekundžių verta reklama. Priešingu atveju jis vis tiek nebuvo puikus. Po kiekvienos veiklos buvote grąžinti į pagrindinį ekraną. UI turi būti sklandesnė, o žaidimas gali būti šiek tiek sudėtingesnis
Žaidimas yra per lengvas, o kiekvieno objekto judėjimo centras yra išjungtas. Kiekvienam pacientui reikia atlikti per daug operacijų.
Tai žaidžia kaip žaidimas vaikams, labai paprasti valdikliai. Jei tai būtų viskas, nesivarginčiau vertinti. Tačiau tai per daug vaizdinga vaikams ir yra per daug skelbimų. Vaikams su jais greitai nusibosta.
Neleidžia man žaisti. Tiesiog tempiu iš anksto pasirinktą elementą prie paciento ir žiūriu. Kartais elementas net nesivelka.
Labai juokingi ir nuostabūs paciento balsai. žaidimo melodija nėra gera, tačiau bendra šio gydytojo žaidimo patirtis yra gera. Vaizdą galima patobulinti
Grafika labai bloga. Prašau kūrėjo pagerinti jo kokybę.
Geras žaidimas, bet grafika nėra tokia gera, kiek tai rodo šiame žaidime.
Dėkojame, kad atnešėte šį žaidimą, man viskas jame patinka, išskyrus reklamas, kurios yra per daug 😀😍🤩
Taigi, kai tik atsisiunčiau žaidimą, ši moteris atrodė taip, lyg būtų turėjusi Botox! jau nekalbant apie tai, kad negalėjote pasirinkti savo charakterio lyties? ar daug skelbimų? ir kaip daug kas sakė, tu su „pacientu“ visai nebendrauji! jūs tiesiog eikite į operaciją. tai vaikiškas žaidimas! tai net nerealu.
Buvo gerai, bet nelabai įdomu. Jis skirtas tik vaikams, taip pat yra daug skelbimų. Šiaip gera patirtis
Dabar galime tyrinėti rekomenduojamus žaidimus. Geriausias vaidmenų žaidimas, kurį kada nors žaidžiau. Šis geriausias atsitiktinis žaidimas yra labai rekomenduojamas visiems.
Tai pats blogiausias kada nors žaidęs. Kai pirmą kartą įdiegiau šį žaidimą, tai užtrunka tiek daug laiko, bet mano telefonas yra 4g telefonas ir jo pavadinimas yra A9 Samsung. O kai žaidžiau, tai buvo toks netvarkingas žaidimas. Ir ankstesnis žaidimas, kurį atsisiunčiau, jie paprašė pasirinkti savo gyvenimo partnerį šioje ligoninėje, o tas žaidimas buvo pirmiausia meilės, o paskui gydytojo žaidimas, kai jie paprašė gyvenimo draugo, šiuo metu jį ištryniau ir pasakiau savo tėvui, kad per klaidą atsisiunčiau tokio tipo žaidimas Aš tikrai atsiprašau.
Labai bloga programa yra daug skelbimų, bet vis tiek žaidimas yra geras, todėl skiriu 2 žvaigždutes.
Star Shoot VS Trò chơi điện tử jjix
Tai geriausias ir tikrai geras skubios medicinos pagalbos žaidimas. Man labai patinka geriausios jo savybės ir labai tai vertinu. Tiesiog rekomenduoju įdiegti...
Tai LABAI gražus žaidimas, bet ilgai užtrunka jį įdiegti ir ilgai užtrunka įdiegti, ką nors padaryti dėl to .😊😊😊😠😠Ačiū
Labai blogas žaidimas, nes lygiai vienodi, neįdomaus žaidimo baterija vis mažėjo ir telefonas pradėjo kabėti
Labai gražus žaidimas man jis labai patinka Šis žaidimas iš viso nėra gražus, kai aš mokiau, buvo gražus, bet aš net negaliu pereiti į kitą lygį
Našumo patobulinimai užtikrina, kad žaidimas dabar vyks sklandžiau. Žaiskite šį arkadinį žaidimą ir praneškite mums apie bet kokius patobulinimus ir funkcijas su juo dirbančiai techninei komandai.
Žaidime yra per daug skelbimų ir jis turėtų būti šiek tiek patobulintas, bet viskas gerai. Tiesiog reikia šiek tiek daugiau improvizacijos
Aš žaidžiau iki trečio lygio ir susižavėjau, bandžiau ir bandžiau dar kartą, bet iki nesėkmės neradau būdo užbaigti žaidimą
Ši programa yra malonu, kad galite sužinoti apie gydytojus, bet manau, kad jie turėtų būti gydomi daugiau pacientų. Šis žaidimas yra vienodas gydymas skirtingiems pacientams, bet tinka vaikams.
Žaidimas yra geras žaidimas, jis gali jus išmokyti, jei norite būti gydytoju, ir jame yra daug skelbimų
Man patinka šis žaidimas, bet vienintelis dalykas yra tai, kad jūs tiesiog padedate padaryti viską ir paprastai duodate mums nurodymus
Man labai patiko, bet prašau, jūs daugiau pagalvosite apie šį žaidimą, sėkmės
Šis žaidimas yra labai unikalus savaip, tačiau aš jam skyriau tris žvaigždutes, nes jame yra tik du lygiai, iš kurių galima pasirinkti, o kitas lygis sako, kad netrukus pasirodys, o kodėl visų pacientų vardai yra tik Marija, tikiuosi, kad pabandysi ir daryk ką nors dėl to, bet tai vis tiek geras žaidimas👍👍
Neblogai, norėjau, kad jis viršytų 5 lygį
Gali būti įdomu, priklausomai nuo jūsų proto
Žinoma, skiriu 3 žvaigždutes, ten yra daug skelbimų ir tai erzina
Man patinka žaisti šį žaidimą, bet trečiame lygyje tiesiog sakoma, kad netrukus pasirodys. Reikia atnaujinti