Post by brokcantahurwa on Feb 5, 2022 13:22:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато точок ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Мені подобається його дуже захоплююча весела захоплююча гра, але я б поставив їй 5, якби реклама була трохи зменшена, я маю на увазі забагато реклами, і було б краще і веселіше, якби була лише 1 реклама для 5 ігор, Мені це сподобається, але скажу, що мені подобається нове оновлення.👉👈
Вона погана
Snake.io: Fun Battle .io Games پرتحرک tmk
Гарно! Я люблю цю гру, але я ненавиджу лише рекламу, яку я бажаю, я бажаю, я бажаю, немає реклами, але все ж я люблю цю гру😍
Мені не подобається гра, тому що повна реклами
Це хороша гра, я не буду брехати, але це обман на slither.io, вони взяли туди мініатюру і наділи корону на голову змії. По-друге, вони захищали авторське право на подію. Це
Я досяг 30000, і гра зависла просто жахливо
Гра дуже гарна. Але чи можете ви додати голосовий чат, щоб ви могли спілкуватися з іншими онлайн. Дякую за гру.👌👍👌👍
Прик но ні глючить
Castle Defense 2 Strateegia tqda
Забагато ботів!!! Потрібні справжні гравці!
Мені подобається ця гра, тому що я можу грати в неї, і я отримав те, що вони сказали, що я отримаю, але, чесно кажучи, бувають моменти, коли я хочу грати зі своїми друзями і розважатися, але ти не можеш цього зробити, тебе просто поміщають в інше лобі. але ваш партнер знаходиться в іншому вестибюлі.
Це краще, ніж перший, який я використовував, бути більшим за сервер весь час. Але це завжди було весело
Ця гра дійсно хороша 👍, але є багато реклами, яка заважає грі
Це чудова гра, але вона дуже висить
Бос Pvp - це невдаха. Як можна виграти ікру черепа? Для чого потрібен круговий таймер?
Snake.io Aksyon ijx
Коли ви довго граєте в гру, екран просто стає чорним, а потім ви програєте
Плагіат
Ця гра схожа на ретард, який намагається створити набір з 1000 предметів Lego за одну годину, що настільки погано, що після одного разу ви отримуєте бомбу від реклами, що гра гальма, як біса, це жахливо, а висихання фарби приємніше, ніж ця марна гра
А я думала, що єто 4 зірки червяк єто самий багата я побачила єто кушала червяк 15032 я хочу можу гру. Спасибі єто так ищу гру!!!
Snake.io Jogo Online Divertido Ação kfab
Супер круто 😁😁😁😁😁
Віталій романенко у мене все скачується такщо не треба нюнь
Найгірша гра, яку я ніколи не бачив, я б поставив 0 зірок, якби можна було, це явно копія slither.io і БАГАТО РЕКЛАМИ, і вона працює 24/7
Дуже класно!!!!!!!!та є один недолік.карта дуже маленька. Коли я досягнув рекорду в 6000 я майже не міг перенестися
Я досях 7812 але мене вбили бо він заховав в моєму тілі клас рекомендую👍👍👍
Прости клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
це не так добре, тому що це як грати з роботами, я продовжую грати з тими ж людьми, як що?? і для багатьох оголошень потрібно принижувати оголошення! можливо, як 1 реклама після 3 ігор. і це як грати з роботами, тому що так важко змусити їх доторкнутися до вас, так що, можливо, вам варто зробити це онлайн.
Дуже прикольна гра рекомендую всім👍. Я не буду скаржитися тешо "тіпа" забирають їжу (бо гравці хочуть вирости)
Крута, весела і трудомістка гра... але реклама стає смішною. Після кожної гри є реклама. І іноді це може дуже дратувати. І я розумію, що в цьому і полягає суть цієї роботи. Але, будь ласка, скоротіть рекламу, можливо, до 1 кожні 5 або 10 раундів. Це була б 5. Але реклама знизила її до 3.
Ця гра гарна, але мені потрібна онлайн-версія, і все ідеально, дякую
Ця гра найкраща, але проблема в тому, що в мене немає оновлених скінів, а в моїх братів і сестер це є. З іншого боку, це найкраща гра для мене 🦄✨💜🌸💖
Snake.io Action rsga
Download game Stumble Guys: Multiplayer Royale APK latest version 0.33 ... Snake.io Games · Swamp Attack
Snake.io 액션 dbmj
Вчора було чудово, мені сподобалася ця гра. Тепер половина моїх скінів зникла, і мені потрібно все переробляти для турніру. Лише потрібний ґоблер залишився поставлений на 30 щось у головній події. Більшість мого прогресу зникла. На щастя, мій рекорд все ще точний. Крім цього, ймовірно, цю гру видалить, бо хто знає, чи це буде продовжуватися.
Гра клас но ламається психика🙂🙃😊
Мені подобається ця гра, але вам потрібно виграти і піти на ґоблера, і якщо ви виграєте ґоблера поруч із собою. ґоблер — індичка, це означає, що ви виграєте, ґоблер буде переслідувати вас, тому що ґоблер — це бос. Вам потрібно йти по колу, тому що коло від смерті з жерцем.
Ну і не топ ну і не говіно 😓😓
Багато реклами
Мне не иго сказать одним словом КЛАС!!!!